Lite uppdatering - Eskilstuna Basket Cup

Lite uppdatering

Skrivet 12 mars 2019 18:24

Hej!

Nu är cupen i princip helt fullbokad, utom de äldsta klasserna, P-03 och F-03, där vi kan ta emot ytterligare några lag.

Nytt för i år är att vi kommer att erbjuda "supporterkort" för medföljande eller för lag som inte bokat cupkort. Med supporterkortet har man möjlighet att åka med våra linjebussar, äta måltider, gå på disco och ta del av andra erbjudanden som kommer att finnas för deltagare med cupkort.

Planeringen för logier, mat och spelschema är i full gång och allt publiceras i takt med att det blir klart, så håll koll på hemsidan!

Nytt för i år är att man kommer att få välja standardmåltid eller vegetariskt alternativ och det behöver anmälas innan. Vi återkommer med information om hur ni gör det, samt hur ni lägger in ev allergier eller annan specialkost. All mat är utan fläsk, så det behöver inte anmälas.

Nästa nyhet: Snart helt fullt....

Skrivet 18 januari 2019 13:18
Nu är Eskilstuna Basket Cup 2019 nära på helt fullbokad. Vi är enormt glada över det stora intresse som finns för vår cup! I några grupper finns ett fåtal platser kvar, beroende på att alla anmälda lag ännu inte betalat in anmälningsavgiften och det är ju, som alla vet, först till kvarn som gäller. Grupperna P-07, P-06, P-05, F-08, F-07, F-06 och F-04 är helt fulla och flera lag står på reserv... Läs mer