Nu ser vi fram emot 9-11 maj-14! - Eskilstuna Basket Cup

Nu ser vi fram emot 9-11 maj-14!

Skrivet 26 april 2013 13:07
Då var den 27:e upplagan av Eskilstuna Baskets turnering Eskilstuna Energi & Miljö Basket Cup avslutad sedan några dagar.

Vi har haft fullt upp med att ta hand om allt efter cupen och vi är inte i hamn än men nu börjar det kännas nära.

Vi spelade drygt 530 matcher under de 2 och en halv dagar som cupen pågick i 21 hallar och vi serverade drygt 15000 mål mat och två storbussar gick en gång i halvtimmen & 8st minibussar hjälpt lag till hallar där storbussarna in gick men även lag som hade bråttom till ny hall under slutspelet. Vi har haft nästa 70 domare som detal på de 1062 uppdrag som fanns när cupen startade.

Är vi nöjda?

Ja i stort sett så har allt fungerat otroligt bra, vi tror inte att det är många lag som har hamnat i kläm men något lag kan ha gjort det med tanke på att det var 220 lag som deltog i år.

Det finns dock en sak som kommer att förändras tills nästa års turnering och det är dispenserna. Dispenserna har i år kunnat tolkas och utnyttjas till en grad som vi inte tänkt oss med dispenser och det resulterade i ett stort energitapp på söndagen för oss och de lag som kände att de blev förfördelade. Så när anmälningen öppnar till nästa års cup så kommer det se annorlunda ut, det är dock idag inte helt bestämmt hur.

Till sist vill vi tacka alla deltagande lag, coacher, föräldrar, släkt, vänner, föreningar som hjälpt till och inte minst all vår personal (spelare, föräldrar, styrelse och gamla EB medlemmar) som sprungit omkring i de neongula t-shirtarna och gjort ett fantastiskt jobb både före och under helgen, ni är helt outstanding!

Vi syns om drygt ett år förhoppningsvis

Cupgruppen

Nästa nyhet: Fredagen är avklarad!

Skrivet 19 april 2013 22:45
Då är första dagen spelad. 120 matcher har fått sina vinnare och alla lag har fått spela sin första match. Imorgon lördag tar vi nya tag och så avslutar vi dagen på discot på Parken Zoo! Lycka till under morgondagen Cupgruppen Läs mer